Če se uvrščate med pustolovce in vedoželjne, ki poslušajo svojo notranjo željo po potovanjih oz. ste radovedni na najrazličnejših področjih, potem ste na pravi strani. Spletni portal Vagabundo ponuja informacije o zanimivih destinacijah, ki so bolj malo obiskane, a so še kako vredne vašega obiska. V objavah se boste lahko na sodoben način sprehodili po zanimivih in skrivnostnih krajih, spoznavali njihovo zgodovino in kulturne znamenitosti ter kulinarične posebnosti. Skratka, spoznali boste majhen delček sveta, primeren za čudovita družinska in romantična ter popotniška doživetja ali aktivno preživljanje prostega časa. Postregel bo tudi z novicami in poljudnimi članki iz najrazličnejših področij kot npr. znanost, tehnologija, zgodovina …

Posebno pozornost bomo namenili slovenskim vinarjem in kletem. Slovenija je namreč čudovita dežela v osrčju Evrope z naravno in kulturno pestrostjo, ki je prav prikupno umeščena med štiri velike evropske naravne enote. Prav omenjena lega Slovenije ima vpliv na izjemno vinsko raznolikost, ki je pogojena tako s pestrostjo rastišč, kakor tudi z ugodnimi vremenskimi vplivi sredozemskega in celinskega podnebja iznad Panonske nižine. Da na tem področju omenjeno prepletanje podnebnih vplivov in značilnosti tal omogoča veliko pestrost v ponudbi vin so spoznali že stari Kleti, zato se Slovenija s svojo večtisočletno bogato vinsko zgodovino uvršča med tradicionalne vinogradniške dežele.

Svet je čudovit. Odkrij njegove skrivnosti in čudeže s spletnim portalom Vagabundo.

Sodelovanje z nami

Odprti smo za sodelovanje tudi na področju oglaševanja in turistične ponudbe. V sklopu tega ponujamo celovite rešitve za manjše ali velje skupine na področju organizacije izletov, team buildinga ali vam preprosto pripravimo kvaliteten potovalni načrt.

Poslanstvo

Osnovna naloga spletnega portala Vagabundo je omogočiti popotnikom kvalitetne informacije o znamenitostih in bogati kulturni dediščini znanih in manj znanih krajev, kar uresničujemo z rednimi in aktualnimi objavami, ki so podkrepljene s slikovnim materialom ter multimedijo.

Vizija

Želimo ustvariti obsežen popotniški spletni portal, kar dosegamo samostojno in s krepitvijo dolgoročnih povezav in sodelovanjem z določenimi akterji na področju turizma v opisanih krajih.

Vrednote

Znanje, sposobnost, inovativnost in zagnanost, ki jih premoremo, nam omogočajo, da smo pri svojem delu zanesljivi in hitri. Naš cilj je biti temeljit pri odkrivanju novih in zanimivih krajev, kar dosegamo z nenehnim raziskovanjem. Pri tem se poskušamo spoprijeti z vsakršnimi izzivi, ne glede na velikost in zahtevnost projekta in s fleksibilnimi rešitvami znamo upravičiti pričakovanja tako obiskovalcev portala kakor tudi vseh s katerimi sodelujemo. Pri tem gradimo dobre medsebojne odnose, ki so temelj za spoštljiv odnos do vseh, s katerimi sodelujemo. Šele z dobrimi in odprtimi medčloveškimi odnosi je mogoče uspešnost združevati z temeljnim poslanstvom spletnega portala.

Pogoji uporabe

Vsa vsebina na portalu Vagabundo je avtorsko delo in izključno naša last oz. last ekipe portala, razen če je pri tem označen drugi vir. Besedila oziroma opisi so avtorski in so plod našega nenehnega izobraževanja ter spoznavanja, ob njih pa so navedeni viri in literatura.

Nobeno gradivo, del gradiva, slikovni ali filmski izrez iz te spletne strani ni dovoljeno dajati ali posojati tretjim osebam, ga postaviti na katerokoli drugo lokacijo na internetu ali intranetu ali komercialno izkoriščati brez pisnega dovoljenja urednika ali omembe spletnega portala Vagabundo in povezavo na njegovo domeno https://vagabundo.si/.

Urednik portala


Agencija za promocijo turizma
Črtomir ROSIĆ s.p.
Wilhelmova ulica 5
SI – 2250 Ptuj, Slovenia
E-mail: info@vagabundo.si

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@vagabundo.si.