Deli na:

team building

Današnji čas je neizprosen in od zaposlenih zahteva velike napore ter popolno koncetracijo pri izvajanju zahtevnih del in nalog skozi ves delavnik. Slednji je lahko tudi deljen ali celo z nedefiniranim časom, vse to pa močno vpliva na razpoloženje in energijo posameznika ter s tem tudi na celoten tim. Že manjša odstopanja lahko privedejo do motenj zastavljenega delovnega urnika in negotovost. Vse omenjeno lahko vodi do upada samozavesti zaposlenih in tudi medsebojne konflikte.

Tim je uspešen le takrat, ko diha usklajeno in je polno fokusiran na cilj.

Team building ali gradnja tima je eden od pomembnih ukrepov pri katerem s posebnimi metodami vplivamo na razvoj določene skupine in ji želimo pomagati pri izboljšanju medosebnih odnosov in učinkovitosti ter delovnih pogojev. Gre za eno od najbolših naložb podjetja, ki se dokazano večkratno povrne in gradi medsebojno zaupanje zaposlenih. Pri tem se med zaposlenimi razvijejo posebne vezi, ki jih povežejo v kompaktno celoto. Zaposleni si ne delijo le pričakovanj glede izpolnjevanja skupinskih nalog, ampak drug drugmu zaupajo in se podpirajo ter spoštujejo medsebojne individualne razlike.

Izberite Team building, ki bo zabaven, aktiven in hkrati s posebno izkušnjo.

Za vas pripravimo cenovno ugoden team building pod vodstvom naših poslovnih partnerjev z dolgoletnimi izkušnjami in posebej specializiranimi prav na področju gradnje timov. Naši team buildingi se odvijajo na posebnih lokacijah, ki so odmaknjene od vsakdanjega mestnega vrveža in ponujajo posebno izkušnjo in doživetje tudi v smislu turistične ponudbe.

Izpolnite obrazec na tej povezavi in nam pošljite neobvezno povpraševanje!
Izkoristite tudi naše druge storitve:

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@vagabundo.si.