Spletni portal za pustolovce in vedoželjneSpoznajte majhen delček sveta, nekaj malo zgodovine in zanimivosti z različnih področij
Brskaj po interaktivnem zemljevidu spletnega portala Vagabundo Razišči zanimive in romatične kraje iz naših opisov in njihove posebnosti.
Beri naprej

Sodelovanje z nami

Ne zamudite priložnosti, ki se vam ponujajo in izkoristiti naše storitve. Bodite uspešni in sodelujte z nami.

Se vam vedno znova poraja vprašanje, kako širšo javnost podrobno seznaniti s svojo turistično ponudbo? Izkoristite naš spletni portal na katerem objavimo izčrpno potopisno reportažo po vašem merilu.

Potopisna predavanja so pri ljudeh že od nekdaj zelo priljubljena, saj v njih vzbudijo radovednost in željo po spoznavanju nečesa novega. Ponudite javnosti potopisna predavanja in dodatno predstavite svojo turistično ponudbo.

Današnji čas je neizprosen in od zaposlenih zahteva velike napore pri izvajanju del in nalog. Izberite za svoje zaposlene Team building, ki bo zabaven, aktiven in hkrati s posebno izkušnjo. Tim je uspešen le takrat, ko diha usklajeno.

Želite z zaključeno družbo obiskati kraj iz našega opisa ali destinacijo, ki jih drugi turistični paketi ne ponujajo? Z velikim veseljem vam pripravimo in organiziramo kompleten in nepozaben turistični paket po vaših željah.

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@vagabundo.si.