Garni hotel Keltika, udobnost in pristno gostoljubje

Garni hotel Keltika, udobnost in pristno gostoljubje
Deli na:
Doživite romantične trenutke ob odkrivanju zakladov Slovenske Istre

Slovenija je čudovita dežela v osrčju Evrope z naravno in kulturno pestrostjo, ki je prav prikupno umeščena med štiri velike evropske naravne enote. Tako se na zahodu Alpe nežno spogledujejo proti severovzhodu z ravnino in nežnimi griči Panonske nižine, na jugozahodu pa se Sredozemlje s svojim Jadranskim morjem stika s skrivnostnim Krasom in slikovitim Dinarskim gorstvom na jugovzhodu. Med prav posebne predele spada Slovenska Istra, ki leži na skrajnem jugovzhodu Slovenije tik ob obali Jadranskega morja.

Tod lahko popotnik odkrije očarljiva obmorska mesta in nepozabna doživetja, le korak v notranjost, pa ga zagotovo navduši idilična podoba obalnega zaledja, kjer simpatične istrske vasice skrivajo številne zaklade kulturne dediščine. Poseben pečat na vsakega popotnika  zagotovo pusti tudi bogata kulinarična izkušnja z izbranimi dobrotami istrske zemlje in odlična vina. Slovenska Istra namreč velja za najtoplejši slovenski vinorodni okoliš in s soncem najbolj obsijani vinogradi se tod razprostirajo vse do obale. Prav čaroben je čas ob koncu avgusta, ko v vinogradih poteka trgatev ter jeseni, ko v svoji ognjeno rdeči barvi zažari ruj in ko je popotnik lahko priča obiranju oliv v oljčnih nasadih.

Izkoristite udobnost in pristno gostoljubje v Garni hotelu Keltika

Da lahko popotnik doživi vse omenjene čare Slovenske Istre si mora vzeti kar nekaj dni za raziskovanje, ob tem pa se mu poraja vprašanje dobre nastanitve oziroma bivanja. Ekipa spletnega portala Vagabundo toplo priporoča Garni hotel Keltika, ki ponuja pravo udobje, gostoljubje in pristni stik z gosti. Gre za  manjši in prikupen, družinsko voden hotel, ki se skriva v srcu slikovitega pomorskega mesteca Izola, le kakšnih 10 minut od znamenite plaže Simonov zaliv. Obdan je z lepim dvoriščem obraslim z zelenjem, kjer svoj dom najdejo tudi ptice pevke. Predvsem ob jutranjih urah lahko gostje uživajo v njihovem čudovitem petju, med njimi pa moramo posebej izpostaviti kosa, katerega petje ljubitelji ptic pogosto postavljajo celo pred petjem slovitega slavčka. Garni hotel Keltika ponuja družinam prijazno okolje in številne uporabne vsebine, ki bodo polepšale bivanje in je tudi motoristom in kolesarjem prijazen hotel. Gostom je na voljo samopostrežni zajtrk, dnevna recepcija, brezplačno parkirišče pred hotelom in brezplačen internet.

Morda te bo zanimalo:   Pomorski muzej v Piranu

Garni hotel Keltika je odlična iztočnica za raziskovanje čarobne Izole in istrskega zaledja

Garni Hotel Keltika je odlična izbira za popotnike, ki iščejo udobno bivanje v Izoli oziroma na Obali. S svojo lokacijo v mirnem izolskem predelu Jagodje je odlična iztočnica za brezskrbno raziskovanje skritih kotičkov idiličnega pomorskega mesteca Izola in čarobno istrsko zaledje. Omogoča enostaven dostop do glavnih znamenitosti mesta, saj je do slikovitega starega mestnega jedra, trgovin, restavracij in obmorskih poti oddaljen le kakšne pol ure prijetne hoje ob morju (1,1 km). Do centra mesta se je seveda možno zapeljati tudi z avtomobilom (5 minut). Za ljubitelje narave je na dosegu hotela tudi znamenita Pot zdravja in prijateljstva Parenzana, ki ponuja nepozabne kolesarske in sprehajalne izlete v okolici. Po tej poti je namreč nekoč bila speljana ozkotirna železnica Parenzana, ki je vodila od Trsta, preko Obalnih krajev vse do Poreča.

Udobne sobe za popolno sprostitev

Na koncu dneva in vandranju ter odkrivanju zakladov Slovenske Istre ali poležavanju ob morju, Garni hotel Keltika gostom ponuja in zagotavlja intimno vzdušje in popolno sprostitev v 16 udobnih sobah, opremljenih z lastno kopalnico. Vse sobe so svetle, čiste in klimatizirane ter lepo urejene. Opremljene so z udobnimi posteljami, hladilnikom in veliko LCD televizijo z mnogo delujočimi programi. Hotel je primere tako za pare ali družino, saj imajo nekatere sobe tudi prostorni balkon. Za vse, ki si ob sproščenem vzdušju vseeno želijo stik s svojimi vsakodnevnimi obveznosti ponujajo kakovosten brezžični internet (WiFI), ki je na voljo tako v sobah kakor tudi v skupnih prostorih hotela. Za dodatno udobje gostov je na voljo brezplačno parkirišče pred hotelom in velika skupna terasa pod senco istrskih brajd. V hotelski jedilnici gostom vsako jutro pripravijo samopostrežni zajtrk, ki je obilen in raznovrsten in zadovolji tudi bolj zahtevnega gosta.

Morda te bo zanimalo:   Apartma Bogojević, Golubac (Srbija)

Okusi in doživetja Izole in Slovenske Istre

Poleg udobne namestitve z zajtrkom, Garni hotel Keltika omogoča tudi druge aktivnosti in doživetja v Izoli in njeni okolici. Za ljubitelje aktivnega oddiha je na voljo brezplačna izposoja koles, ki popotnikom omogočajo raziskovanje slikovitih poti ob morju ali odkrivanje skritih kotičkov Izole in istrskega zaledja. Za ljubitelje kulinarike prirejajo tudi posebna kulinarična doživetja, kot je večerja pod zvezdami s pravimi rimskimi okusi.

Spletni portal Vagabundo priporoča Garni hotel Keltika

Če vas pot torej ponese na Obalo, ekipa spletnega portala Vagabundo toplo priporoča Garni hotel Keltika, ki je prava iztočnica za mnoga doživetja in raziskovanje zakladov Slovenske Istre. Iz hotela se lahko odpravite na lep sprehod ob morju na ogled slikovitih ulic, trgov in cerkvenih zvonikov očarljive Izole. V bližnjem zaledju hotela so vinogradi in oljčni nasadi zato se lahko odpravite na obisk domačih vinskih kleti, ogled oljarn, poskusite kakšno odlično vino ali oljčno olje. Lahko pa se preprosto prepustite odkrivanju kulturnih znamenitosti ter pešpotem in kolesarjenju po idilični istrski pokrajini.

Kontakt:

Hotel Keltika
Cesta v Jagodje 1, 6310 Izola, Slovenija
M: +386 40 780 521
T: +386 5 64 19 777
E: info@keltika.si, hotel.keltika@gmail.com
W: https://www.hotel-izola.si/

Fotografija je zaščitena! Za dovoljenje kopiranja ali objave lahko zaprosite na info@vagabundo.si.